Over mij

Hoi! Mijn naam is Jiami, een 20-jarige geimporteerde Amsterdammer. Mijn tijd spendeer ik met niets liever dan het praten tegen een camera (hier voor meer), hardlopen, nieuwe koffietentjes afspeuren en tot in de late uurtjes code schrijven.

Op dit stukje internet deel ik mijn favoriete plekjes, outfits of tips. Eigenlijk vanalles wat ik niet op YouTube of Instagram ‘kwijt kan’. Een extra platform waar ruimte is voor meer tekst en artikelen.

Aangezien je blijkbaar op deze pagina bent beland en interesse hebt in wie ik ben en wat ik doe; deel ik ook maar gelijk een paar leuke feitjes. Altijd leuk om iemand zo te leren kennen.
– Ik heb ooit een verzameling aan badeendjes gehad en elk bijzonder exemplaar stond naast het bad. Waarom? Geen flauw idee.
– Je mag mij altijd wakker maken voor een portie literatuur en het liefste met een goede dosis symboliek. Mijn lievelingsboek? De ontdekking van de hemel.
– Lievelingsplek om naar toe te reizen? Japan. Nadat ik ooit op een verrassingsreis, spontaan in Japan ben beland ben ik verliefd geworden op de cultuur en het land. Maar Kenia, IndonesiĆ« en China hebben ook een speciaal plekje in mijn hart veroverd.